[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”40px”][vc_custom_heading text=”Ervaring bij Adam besnijdenis kliniek Den Haag, Rotterdam en Breda” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%23000000″ google_fonts=”font_family:Merriweather%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Adam Kinderkliniek
Average rating:  
 14 reviews
by Nassira on Adam Kinderkliniek
Top kliniek

Salamoeleikoem allemaal. Ook wij willen onze ervaring delen over Adam Kinderkliniek. Wij hebben ons zoontje in maart hier laten besnijden. We werden van te voren gebeld door assistente over wat we moesten doen voordat ingreep plaatsvond. Mashaallah een hele hygiënische en leuke kliniek. Ons zoontje voelde zich meteen thuis en ging meteen lekker spelen.
We kregen voor de ingreep nog een intakegesprek over wat er ging gebeuren. Ons zoontje werd eerst lichamelijk gecontroleerd nog voordat ingreep plaats kon vinden, omdat het kind gezond moet zijn en niet ziek. Dat vonden we al een hele goeie begin. Daarna werd hij goed verdooft en hierdoor voelde hij niks. Wat een prikje wel niet allemaal kan doen haha. Alhamdouliallah besnijdenis verliep probleemloos goed en snel. Nazorg werd heel goed uitgelegd en je krijgt zakje mee met medicatie voor de nazorg en alles staat duidelijk opgeschreven. Dag later werden we gebeld hoe het met ons zoontje ging en week later moesten we op nacontrole komen. Het zag er heel goed uit alhamdouliallah. Al met al zijn de artsen heel netjes en goed te werk gegaan. Ze stelden ons als ouders gerust en ons kind. Ze gingen heel lief met ons zoontje om. We zijn zeer tevreden over deze kliniek. En raden andere ouders ook zeker aan om hun zoon/zoontjes hier te laten besnijden. Wij zullen in ieder geval zeker deze kliniek onthouden voor in de toekomst inshaallah.

Nogmaals voor de artsen en assistente: Shoukran voor jullie werk, hulp, geduld en klantvriendelijkheid. Jullie verrichten top werk mashaallah. Moge Allah swt veel baraka in jullie werk schenken en jullie belonen. Ameen!!

Salamoeleikoem ,
Ouders van Youssef

by fam. de Jong on Adam Kinderkliniek
Pijn bij het plassen

Hallo allemaal,
Onze zoon Camiel had jarenlang klachten van pijn bij het plassen en heeft meerdere malen een blaasontsteking gehad. Hiervoor is hij door de huisarts telkens behandeld met antibiotica. Hij bleek een te nauwe voorhuid te hebben waardoor hij steeds pijn had en dus blijkbaar ook blaasontstekingen. Uiteindelijk zijn we door de huisarts doorgestuurd naar Adam Kinderkliniek. De arts op de kliniek vertelde zeer uitgebreid over de oorzaak van de klachten en verschillende behandelmethoden. Camiel en wij waren erg op ons gemak door de duidelijke uitleg en kindvriendelijke benadering. De behandeling verliep bijzonder ontspannen en fijn, Camiel kreeg een roesje en heeft zelfs de prikjes niet gevoeld omdat ze verdovende crème vooraf geven! Nacontroles waren uitstekend. En het allerbelangrijkste: hij is volledig van zijn klachten af! Alle lof voor de uitgebreide en fijne behandeling waarin ook wij als ouders goed werden betrokken. Chapeau!

by Yassine on Adam Kinderkliniek
Adam Kliniek een aanrader

Yassine is al een jongen van 11 jaar. Hij en wij werden erg op ons gemak gesteld. De artsen waren erg lief voor hem met grapjes. Alles werd netjes en duidelijk uitgelegd voor en na de ingreep. Daarna werd er nog gebeld of alles goed ging wat ik erg netjes vond. Ook de nacontrole ging erg goed.
Vriendelijke artsen die het kind goed op zijn gemak stelt. Ik zal deze kliniek dan ook zeker iedereen aanbevelen. Super.

by Paula on Adam Kinderkliniek
Zeer goeie kliniek voor medische besnijdenis

Via doorverwijzing van de kinderuroloog zijn we bij Adam Kinderkliniek gekomen. Opzich staat alles al op hun website, dus dat vind ik al goed, maar ook de behandeling van mijn zoontje liep perfect. Hele geduldige medewerkers en goede uitleg gehad. Maar ook na de behandeling houden ze goed contact en kwamen we terug voor na controle. Ik denk dat alle artsen dat wel (zouden moeten) hebben, maar bij hen had ik echt het gevoel dat mijn kind op 1 staat, en de ouders worden ook niet vergeten! Een echte aanrader voor wie het nodig heeft.

by ismael on Adam Kinderkliniek
Hartelijk dank

Salaam aleikom warahmatoelahi wabarakatoe,
vandaag 20/09/2014 onze zoon Ismael laten besnijden bij adam kinderkkliniek. Voor de ingreep was hij al snel op zijn gemak en vrolijk aan het rond spelen in de wachtkamer. Tijdens de intake gesprek werd mijn zoontje op een speelse manier op zijn gemak gesteld. Tijdens de ingreep zelf heeft hij geen kick gegeven. Na de ingreep kreeg ismael een certificaat mee naar huis en zijn wij als ouders super tevreden over hoe alles is verlopen. Wij willen graag de artsen en assistent heel erg bedanken. Djazakallah. Moge allah swt jullie belonen voor het werk dat jullie verrichten. Salaam aleikom, ouders van Ismael

by Naoual on Adam Kinderkliniek
Zeer deskundig en klantvriendelijk!

Wij hebben ons zoontje in april laten besnijden. Wij hadden totaal geen ervaring met besnijdenissen dus we hebben gewoon willekeurig voor een kliniek gekozen. Uiteindelijk wel voor Adam kinderkliniek gekozen a.d.h.v. de zeer gedetailleerde informatie op het internet.

Achteraf zijn wij heel blij dat wij dit hebben gedaan. Voordat wij op de afspraak kwamen heeft een arts ons nog van te voren gebeld om aan te geven hoeveel pijnstilling mijn zoontje moest krijgen. Eenmaal aangekomen hebben wij een uitgebreid intakegesprek gehad. Na dit gesprek waren wij direct ontspannen, want we kwamen met heel veel zenuwen binnen, wat wel begrijpelijk is. Je vraagt je als ouder toch af hoe je kindje het zal ervaren.

Ons zoontje kreeg géén roesje, omdat hij nog te jong was. En het grappige was dat hij gewoon in slaap viel. Hij heeft geen kik gegeven, want de verdovende zalf heeft zijn werk goed gedaan. Zo zie je maar hoe rustig en kundig ze hebben gewerkt.

De artsen hebben ons naderhand voorzien van goede en duidelijke informatie over de nazorg. De assistente heeft ook nog regelmatig gebeld om te vragen hoe het gaat en gaf mij tips. Dit vonden wij zeer klantvriendelijk.

Nu maanden later ben ik blij dat we het hebben gedaan. Deze kliniek is zeker aan te raden bij andere ouders. De artsen zijn heel vriendelijk en nemen de tijd voor de ouders en het kind. Ze werken super hygiënisch en zijn alert! Je mag amper je spullen ergens neerleggen haha (knuffel, speen e.d.)

Deze kliniek doet nacontroles, wat veel klinieken niet standaard doen. Alleen bij bijzonderheden. Maar ja als je dit voor het eerst meemaakt dan weet je niet zo goed wat wel en niet normaal is. Dus het is fijn dat je kindje nog een keer terug mag komen voor een nacontrole, wat zo gepiept is.

Op het consultatiebureau vonden ze de besnijdenis erg mooi!!! Zowel de verpleegkundige viel het op tijdens het wegen van mijn kindje en ook de kinderarts.

Al met al een hele leuke ervaring!!!

by Mohamed on Adam Kinderkliniek
Top ervaring met Adam kinderkliniek

onze zoontje is op 31/05 besneden bij adam kinderkliniek ,we hadden helemaal geen ervaring met adam kinderkliniek, wij zijn via internet daarmee in aanraking gekomen ,was daarom erg spanend hoe het zou lopen, toen het zover was en we bij Adam binnen stapte was alle onze spanning verdwenen ,we voelde onze gelijk op onze gemak ,de sfeer was perfect ,Marokkaanse koekjes koffie en thee en de kindervriendelijke wachtkamer...
We werden heel goed begeleid en geïnformeerd over de behandeling, de assistente de artsen iedereen was super deskundig ,onze zoontje heeft tijdens de hele behandeling geen pijn of ongemak ervaren ,hij is daarna ook binnen 2 weken helemaal genezen.
wij raden iedereen in onze omgeving aan met Adam kinderkliniek.
Bedankt super artsen.
Groeten Fam. El Khanniji

by L.P. Martowirono on Adam Kinderkliniek
Besnijdenis ervaring

Besnijdenis van onze zoon, is vakkundig gedaan. Wij zijn zeer tevreden over de voor informatie, ingreep en nacontrole. Onze zoon heeft na de ingreep zelf nauwelijks ongemak gehad. Wond genas vrij snel en de klachten voor de ingreep zijn verdwenen. Superblij dat alles goed is gelopen. Top artsen!

by Fatima on Adam Kinderkliniek
Hamdulilah, met succes verlopen

Mijn zoontje hft 31 mei 2014 zijn besnijdenis gehad.ik hb een week ni kunne slapen door t gepieker,was onze omdat ik niet wist wat me zoontje te wachten stond plus we Hbben geen ervaring met deze kliniek.nou eindelijk was t zo ver.. de artsen Waren vriendelijk en Hbben duidelijk de informatie gegeven.voor,tijdens en na de ingreep hft me zoontje geen kick gegeven.we zijn met een goed gevoel weggegaan en Hbben ook alles kunnen vragen.de assistent mag ik graag en is zeer vriendelijk vrouw en doet haar werk met plezier.kortom heb me druk gemaakt om niets en hadden juist een goede ervaring gehad.ik zal juli Zkr aanraden bij mensen.

by fam. Achgare on Adam Kinderkliniek
besnijdenis ervaring bij baby

Adam kinderkliniek is een absolute aanrader als u uzelf of uw kindje wilt laten besnijden. Natuurlijk is het als ouders nooit leuk maar ons zoontje heeft de gehele (voor en na) behandeling geen krimp gegeven! Alles word van tevoren goed uitgelegd en gecontroleerd, er is een perfecte hygiëne handhaving en ook niet onbelangrijk ze zijn begaan en heel kind -en ouder vriendelijk.

by Ufuk Hacivelioglu on Adam Kinderkliniek
Beste medewerkers,

Onze zoon Eser is afgelopen zondag besneden. Vooraf had ik wel wat vraagtekens over de kliniek. Maar achteraf gezien zijn we zeer tevreden over het hele proces, van opvangen voor de operatie tot het contact achteraf. Adam Kliniek is dan ook zeker een aanrader wat mij betreft. Nogmaals bedankt voor uw dienst.

by Arslan on Adam Kinderkliniek
Beste artsen en de beste nazorg

Onze zoontje is op 29 dec. besneden, en na drie weken was hij helemaal genezen.
Adam kliniek is de beste.
En wat hygiëne betreft is uitstekend, ze zijn veel hygiënischer dan een ziekenhuis.
Super aardige artsen en de nazorg is ook uitstekend.
Gewoon in een woord, SUPER KLINIEK.

by aouam on Adam Kinderkliniek
beste zorg voor besnijdenis

Ons ervaring met adam kinderkliniek is heel goed.wij werden goed ontvangen en ze stelde ons meteen op ons gemak.Ze hebben ons goede uitleg gegeven vooral omdat het voor ons de eerste keer is dat we ons zoontje lieten besnijden.ze hebben ons ruimte gegeven om vragen te stellen en alles tot de puntjes uitgelegd.daarnaast was de behandeling ook uitstekend gegaan.en voordat wij weer ons kind naar huis brachten hebben ze ons goed uitgelegd gegeven over de nazorg met de nodige papieren. Al hamdoulah heeft mijn zoon er helemaal geen last van gehad . En bij de nacontrole zag alles er goed uit. Ik ben zeeer tevreden over alles en ik raad het iedereen aan.en als wij in de toekomst een jongetje erbij krijgen dan komen wij inshallah weer terug:-)
Super bedankt familie aouam

by fam. Hajji on Adam Kinderkliniek
TOP!

Bedankt voor de goede zorgen. Alles was top. Topzorg, topteam en zeer professioneel! Mijn zoontje is op z'n gemak gesteld. Heeft even gehuild maar was goed troostbaar. Genezing loopt voorspoedig. Zeer zeker aan te raden!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]