header1

Algemene informatie over besnijdenissen

In onze besnijdeniskliniek kunt u onder andere terecht voor urologische problematiek. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Daarom proberen wij u zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Deze informatiepagina is voornamelijk bedoeld voor volwassen mannen die meer informatie willen om zich te laten besnijden.
Voor artsen en medische professionals is een aparte pagina gemaakt met informatie over besnijdenissen.

Er zijn verschillende onderwerpen onderverdeeld in het menu. Zo kunt u nog eens nalezen wat de verschillende redenen kunnen zijn voor een besnijdenis en ook de verschillende methoden. Ook kunt u terecht voor het maken van een afspraak voor een voorlichtingsspreekuur. Deze is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Op de veelgestelde vragen pagina over besnijdenissen staan een reeks vragen opgesomd die wij regelmatig krijgen. Vragen over de genezing na een besnijdenis bijvoorbeeld. Uiteraard kan het zijn dat uw vraag er niet tussen staat. U kunt in dat geval contact opnemen op telefoonnummer: 0844 300 600. Ook verwijzen we u graag door naar de contact pagina van de besnijdenis kliniek waar u online uw vraag kunt stellen. U kunt dan uw telefoonnummer achterlaten waarna wij u dezelfde dag nog terugbellen.

Bel mij terug

Laat u terugbellen door ons binnen 24 uur.

[contact-form-7 id=”804″ title=”deta_form”]